اخبار و اعلانات

درج شناسه ORCID نویسندگان مقالات

با هدف فراهم سازی امکان شناسایی، تمایز و یکتاسازی اسامی نویسندگان مقالات، از ابتدای سال 97، ثبت و نمایش شناسه رایگان ORCID برای تمامی نویسندگان مقالات مجلات علوم پزشکی کشور الزامی گردیده است. لذا خواهشمند است هر یک از نویسندگان گرامی به هنگام ارسال و ثبت مقالات خود، شناسه ORCID را نیز درج نمایند.  جهت دریافت راهنمای ثبت شناسه ORCID برای نویسندگان اینجا کلیک نمایید.

هزینه انتشار

سابمیت و انتشار مقالات در مجله مطالعات بالینی دانشکده پزشکی افضلی پور رایگان می باشد

سؤالات متداول

سؤالات متداول در قسمت اطلاعات نشریه پاسخ داده شده اند. کاربران گرامی می توانند از این طریق نیز اطلاعات بیشتری کسب نمایند.

نمایه شدن خلاصه مقالات انگلیسی ارسالی

بدینوسیله به اطلاع پژوهشگران گرامی می رساند، نویسندگانی که مایل هستند خلاصه مقالات آنها در سایت انگلیسی مجله بارگذاری شود و در مراحل بعدی در سایت های معتبر ایندکس گردد،  می توانند خلاصه مقالات انگلیسی خود را تا حدود 1000 کلمه ارسال نمایند.

مقالات آماده انتشار در شماره اول

شیوع مقاومت آنتی بیوتیکی میکروارگانیسم های شایع دستگاه ادراری در کودکان بستری با تشخیص پیلونفریت حاد  o          دکتر سعیده پرورش، دکتر الهام محدث راد   ارتباط سطح پلاسمایی 25 هیدروکسی ویتامین D3 و فریتین پلاسما در کودکان مبتلا به تالاسمی ماژور  o          دکتر الهام ملکی، دکتر محمدحسین داعی پاریزی، دکتر زهرا فرهمندی نیا، دکتر پریسا ابراهیمی   فراوانی فشارخون بالا در کودکان مبتلا به پروتئینوری o          دکتر سعیده پرورش، دکتر فرزانه غضنفری، دکتر لیلا رستمی، اعظم دهقانی بررسی ...

مطالعه بیشتر

فراخوان مقاله (گزارش فعالیت های پژوهشی گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی)

مجله مطالعات بالینی دانشکده پزشکی افضلی پور در صدد است به مناسبت هفته پژوهش ویژه نامه ای از گزارش فعالیت های پژوهشی گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی در قالب مقاله کوتاه در حدود 2500 تا 3000 کلمه به چاپ برساند.